Logotip de Adolescents.cat
.
.
Any: 1999
Comarca: Baix Camp
Data: 26/03/17 21:58
APRIMAR
Que podriar fer per aprimar les cames? No em sento gens agust. Menjo sa, faig esport, no hi ha manera!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 27/03/2017 11:39

Hola!!

Aprimar una part concreta del cos no és gens fàcil ja que el nostre cos no és moldejable com si fos de fang o plastilina. Tu mateixa dius que menjes saludablement i fas esport per tant segurament el teu pes és el correcte.

No obstant, pots intentar fer exercicis especifics de cames com per exemple pujar i baixar escales corrent, fer les típiques "sentadilles", anar en bici,... Si fas exercicis on es treballi la musculatura de les cames, aconseguiràs definir-les una mica, però aprofito per avisar-te que per a veure canvis hauràs de ser constant i esperar uns quants mesos ja que en un mes ni dos s'aconsegueix definir el múscul.

Tot i així el millor consell que et puc donar és que t'acceptis tal i com ets i que estimis les teves cames igual que estimes la resta del teu cos. Seguir una dieta equilibrada i saludable i combinar-ho amb un estil de vida actiu i amb esport és la millor combinació per sentir-te a gust amb tu mateixa.

una abraçada,

Laura Medrano Puigdollers

Psicòloga

www.acab.org


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: