Logotip de Adolescents.cat
Merions
Merions
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 26/03/17 21:05
Gran lio mental
Fa més d'un més que surto amb el meu nòvio i vam tenir molt problemes en poder començar la relació ja que va tenir algo amb una mol amiga meva. Al principi ho vam passar malament prk tothom anava e contra nostre però al final tot va sortir bé. Ara hi ha mooolt bon rotllo entre tots i m'ho passo molt bé amb tots junts (amb els meus amics i els seus). Ell em diu que m'estima, que s'ha enamorat de mi i que ho soc tot per ell, que si el deixés no sap si podria sortir endevan nsskk.... Però, ppff aquí ve el gran problema que m'està atormentant. Avans de que sortíssim i quan començaven pues ell m'agradava moltíssim i estava encantada. Però... estic veien que cada cop m'atràu més, com si ja no sentís el que sentia abans. Em sento fatal perquè mai tinc aquelles ganes inmenss d veure'l no em batega el cor ràpid quan estic al seu costat, no em poso nerviosa.... simplement estic i m'ho passo bé quan estic amb ell però.... esque crec que res més. Sé que em direu que talli amb ell però esque buaa no puc! Desprès de tot els problemes... si tallés amb ell el grup s'aniria a la merda, ell estaria fatal fatal perquè fins i tot em parla de plans de futur junts i tot pppffff, he conegut els seus ares i ells als meus..... Enserio que estic fatal. No sé si continuar amb ell i intentar que em tornin a venir els sentiments.... però esque si tallo amb ell... tothom s'enfadaria amb mi i hi hauria mol malt rollo i el faria mal. no sé que fer enserio, perquè a la vegada hi ha moments que m'agradaria no tenir nòvio però esque... és tot molt complicat. Ningú sap que ja no sento lo mateix i intento que no se'm noti... Ajudeu-me siusplau!!!!!! Que puc fer??
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2017 14:00

Hola Merions!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

Els sentiments evolucionen i canvien i tot plegat és molt recent per veure per on passes.

Deixa't una mica més de temps per veure què sents però és molt normal no sentir exactament el mateix que al principi. Els sentiments haurien d'evolucionar i madurar i, a més, a mesura que el vas coneixent t'hauria d'anar agradant més i més...


Una abraçada!




Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: