Logotip de Adolescents.cat
n75
n75
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 26/03/17 15:59
encaixar?
holaa adolescentss!!
el cas es que no acabo de trobar el meu lloc. tinc amigues i tal, pero no tinc una millor amiga com totom te. tampoc tinc novio. i la meva familia.... en fi, que no he trobat el lloc on sentirme comode, on puc ser jo mateixa. crec que visc molt pendent de l'opinio dels altres, deixant que m'afectin les critiques, del meu fisic (no m'agrada)... m'agradaria poderne parlar amb algu, pero no se amb qui. espero que contesteu perque em serviu de molta ajuda.
meerci gupos/es!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2017 13:49

Hola n75!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

Aquesta etapa és, precisament, la de buscar el teu lloc. I, encara que et costi, hauries d'intentar no tenir pressa per trobar-lo encara que et costi.

Les presses no són mai bones i menys si parlem de trobar el teu propi lloc.

Tingues una miqueta de paciència i mira què és el que t'agrada per anar-te situant!

Una abraçada!




Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: