Logotip de Adolescents.cat
martiins
martiins
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 25/03/17 16:46
Inseguretat...
Hola adolescents!
Soc una noia de 17 anys, amb la meva parella actual porto des de l'agost. És una relació a distancia, el problema esta en que jo cada cop noto com li costa mes dir-me testimo i dirme tot de coses boniques que abans sempre me les deia. Jo això li he dit a ell, per saber si li passava alguna cosa, ell ma dit que la distancia li afecta pero que mestima com sempre i que no nota que res hagi canviat. Llavor jo he arribat a la conclusió que son paranoies meves la gran majoria ja que sempre m'he fet i em trobo insegura de mi mateixa en aquest aspecte, m'agobio molt i noto com tot mafecta massa. Jo se que ell mestima i no en tinc cap dubte i m'agradaria poder superar les inseguretats i que tot mafectes menys confiant mes amb mi mateixa en aquest aspecte. Alguna idea?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2017 13:21

Hola martiins!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

És molt important que notis que t'estimen com tu vols ser estimada. Per tant, si veus que ell no és gaire afectuós ara des de la distància, potser és que, senzillament, t'estima però no és afectuós... i si és així: tu podries estar amb algú que en aquesta situació no et demostra que t'estima com tu voldries?

Una abraçada!



Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: