Logotip de Adolescents.cat
Anònim845
Anònim845
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 25/03/17 15:25
No se que fer. Ajuda!!!
Hola adolescents.cat
Nomès començar us vull agrair el treball qie feu.
Ara si, vaig al gra.
Sóc un noi de 13 anys que d'aquí poc en farà 14 i encara no m'he liat mai.
Però en aquesta última setmana la cosa ha canviat. Una de les 3 noies mes guapes del curs m'ha obert i fa un parell de dies que tontegem.
Un amic meu, li va preguntar a les altres 2 noies mes guapes del curs, una de les quals estic enamorat i l'altra nomès em sembla guapa, que respondrien si els hi demanès "lío" i les 2 van dir que sí que estava "molt bo". I ara que estic tontejant amb la primera roia em fa por començar a tontejar amb la noia que realment estic enamorat perquè les 2 son amigues de l' ànima i s'ho diuen tot i em fa por que pensin qui sap que si estic tontejant amb les 2 a la vegada i no ser que fer, sius plau, ajuda.
M'he explicat bé?
Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/04/2017 12:00

Hola anònim, 


Sí que t'has explicat bé! Jo et diria que no tinguis pressa per "liar-te" i que ho facis amb algú que realment t'agrada, perquè ho disfrutaràs molt més.

Potser hauràs de ser sincer amb la noia que tonteges i dir-li que estàs enamorat d'una altra persona, i començar a parlar amb la noia que realment t'interessa, no creus? ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: