Logotip de Adolescents.cat
vemtivemti
vemtivemti
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 23/03/17 22:35
A qué fer cas
Tot lo que porto "activa", per dir-ho d'alguna manera, en el món de "l'amor" sempre he fet cas del que em deia el cor i la majoria de viegades m'ha sortit malament. Ara estic en una relació (portem 7 mesos) i he fet cas del cervell per provar si m'aquivocava. La veritat és que em penedeixo de la meva desició però continuo fent cas de la part més racional de mi. M'agadaria donar el pas i tornar a guiar-me pels sentiments, però tinc por del que pugui passar. No sé que fer; em guio pel cor o pel cap?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/04/2017 09:52

Hola vemtivemti, 


Tu mateixa ho has comprovat: Els sentiments no es poden forçar, oi? Si tu no estàs a gust amb la teva relació, si sents que ja no l'estimes i que no t'aporta benestar.... potser hauràs de prendre una decisió, no creus?

A vegades ens obliguem a estar amb una persona "perquè és el que ens convé" o "perquè ens estima molt", però la veritat és que si no ens atrau o no n'estem enamorats.... ens acabem fent mal nosaltres i als altres. 

Sigues honesta amb tu mateixa, dóna't uns dies per aclarir els teus sentiments i pren una decisió...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: