Logotip de Adolescents.cat
flower
flower
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 23/03/17 18:12
ESTIC MENTIN A LES MEVES AMIGUES... FAIG BÉ?
Fa 2 mesos vaig sortir de festa amb les meves amigues i vam sortir amb uns amics d'una d'elles , em va agradar un noi que va vindre amb elles i jo a ell , les meves amigues em van avisar que no em lies amb ell perqué ho feia amb totes , jo no vaig fer cas. Dos de les noies amb les que vaig sortir estan geloses de que jo em parli amb aquest noi , perqué m'han dit que s'ha enamorat de mi , no vull dir a les meves amigues que segueixo parlant amb ell perqué no vull que sigui incómode sortir de festa amb elles i tinc por de que ja no vulguin sortir de festa amb mi , jo no vull deixar de parlar amb ell , perqué m'agrada , llavors lis he dit que ja no parlem , però si l'asumpte va més lluny ho hauràn de saber... que faig ? no lis dic res i segueixo parlant amb ell o bé lis dic la veritat i m'arrisco ?

AJUDA!! :(
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/04/2017 18:03

Hola Flower, 


Estàs en una situació una mica estranya. Si tots dos us agradeu i us agrada estar junts... endavant! Ja aniràs veient com evoluciona la relació i si aquest noi et continua agradant o no.

Pel que fa a les teves amigues... tard o d'hora ho acabaran sabent, així que potser hauries d'intentar parlar amb elles i explicar-los la veritat. No podem controlar la seva reacció, però almenys tu estaràs tranquil·la per haver actuar de manera honesta. Veuràs que amb el temps ho entendran. 


Una abraçada!

Laia Sala 

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: