Logotip de Adolescents.cat
polaris_100
polaris_100
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 22/03/17 21:42
AJUDA SI US PLAU!!!!!!😫
Tinc un problema bastant gran, jo sóc una noia que sempre a tret una mitjana d'excel·lents trimestrals bastant alta, el problema és que estic tenint problemes de salut (mals de cap), i això ha repercutit en les notes d'aquest trimestre. Necessito que em doneu consells sobre com puc tornar a treure les notes d'abans, ja que a més a més dels mals de cap també m'he desmotivat molt en els estudis. Sincerament em fa por el que pugui passar amb el meu ritme d'estudis l'any que ve a batxillerat, ja que no em puc permetre aquestes notes.
Per cer si que faig esport por desconnectar una estona, l'alimentació és la correcte i no tinc problemes ni a casa ni amb les amigues.
Si us plau us agrairia molt que m'ajudesiu!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2017 13:17

Hola polaris_100!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

El que et recomanem és que intentis canviar la tècnica d'estudi que abans utilitzaves i, si veus que no trobes una tècnica que et vagi bé ara, que busquis ajuda d'alguna especialista en orientació acadèmica.

Parla-ho amb els de casa teva perquè,s egurament, estaràn contents de que et preocupis pels teus resultats i t'animaran a buscar ajuda.

Gràcies!



Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: