Logotip de Adolescents.cat
Oxana
Oxana
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 22/03/17 18:44
Rugbi i la meva mare.
Hola soc l'Oxana

Fa uns dies que m'agradaria fer Rugbi ( fa molt de temps que m'agrada el rugbi) però ara he desdit fer rugbi, el meu pare li agrada la idea i a mi també.
El problema esque la meva mare no em deixa fer rugbi perquè diu que serà un capricho de tres dies i ja esta i jo li he dit que no , que es un esport que m'agrada molt.
M'agradaria nomes anar un dia hi veure si realment m'agradaria o no nomes vull que la meva mare ho entengui i que pugui anar un dia ha provar-ho.

Gracies un peto.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/04/2017 10:49

Hola Oxana, 


Doncs provar-ho un dia seria la millor opció! Intenta buscar el lloc on apuntar-te i demanar informació sobre si ho podries provar o no. I un cop tinguis aquesta informació, ves amb la teva mare i amb l'ajuda del teu pare, li feu la proposta: 

  • només un dia de prova. Després en tornareu a parlar entre tots
  • en cas que t'agradi, has d'assumir el compromís d'acabar la temporada, per exemple. 


A veure si tens sort! Segur que el teu pare et dóna un cop de mà ;)



Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: