Logotip de Adolescents.cat
ccm_2
ccm_2
Any: 2000
Comarca: Alt Penedès
Data: 21/03/17 17:38
Discoteques i nois
Hola!
No se com començar, així que aniré directa al gra, quan vaig a discoteques hi ha nois que m'entren per ballar amb mi però últimament no els faig cas i segueixo a la meva bola. No és que no vulgui ballar ni lligar amb ells és que em fa molta vergonya i em poso molt nerviosa.
Que puc fer per no posar-me tan nerviosa?
De que puc parlar amb ells?
Que puc dir després de liar-nos?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/04/2017 10:08

Hola!


Tinc la sensació que estàs tan preocupada pel que pugui passar, que no pots disfrutar de la situació. Si t'entren a ballar deu voler dir que els agrades o que els agrada com balles, no? Doncs continua!

Si el noi t'agrada i et sembla atractiu, endavant! Ja trobareu algun tema de conversa, tampoc cal forçar la situació portant temes preparats! El més habitual és demanar si és de la zona, amb qui ha vingut, què estudia.... i llavors ja veuràs cap a on evoluciona....;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: