Logotip de Adolescents.cat
E.O.L
E.O.L
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 21/03/17 15:53
Tinc molta por.
Tinc un problema i es que porto enamorat del mateix noi 3 anys. Com faig quart d'eso i l'any que bé marxaré per fer el batxillerat a un altre lloc havia decidit confessar-me a l'estiu. El cas es que se que ell es hetero(vamos que ja em sé la seva resposta) i a més tinc por de que li parli a algú de la meva confessió ja que no he sortit de l'armari. No sé que fer per una part em moro de ganes de confessar-me per veure que passa però per l'altra tinc moltíssima por.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/04/2017 10:05

Hola!


Sempre és molt bonic que una persona et digui que està enamorada de tu, però tu has de valorar què en treuràs. Serà beneficiós per tu? O et portarà situacions més incòmodes?

Potser és la manera de començar a fer pública la teva orientació i així poder viure més tranquil. Com ho veus? 

De fet, si et ve de gust dir-li el que sents... endavant! Però sigues conscient de les seves possibles reaccions, d'acord?

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: