Logotip de Adolescents.cat
Mimi
Mimi
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 20/03/17 20:16
No sé què fer
Hola, em considero una persona molt competitiva, m'agrada guanyar, i el cas és que jugo a handbol platja però allà vaig sobretot a passar-m'ho bé amb els amics, encara que m'agrada guanyar. L'any passat vam quedar campiones d'Espanya i ja m'he compromès a seguir l'any que ve amb aquest equip que també m'ho passo molt bé, però ara uns amics i amigues han format un equip nou i m'han dit d'anar-hi, crec que amb ells m'ho passaré encara millor i seran molts riures, encara que nosé si millor quip per la competició. Pot semblar una tonteria però, de veritat, em sento molt malament perquè no vull dir a cap dels dos que no i haig de decidir ja què fer i a qui escollir, què farieu en aquest cas?

Gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/04/2017 09:53

Hola mimi, 


Estàs en un bon dilema. Tu mateixa dius que jugues a handbol per passar-t'ho bé, no? Potser és una manera d'aprendre a no ser tan competitiva, no trobes?

El problema és el compromís que has assolit amb els companys. Podrien entendre que canviessis d'equip? Es molestarien? Valora quina decisió t'implica menys maldecaps: Si seguir amb ells o no. Sempre pots ser sincera i explicar-los que tens ganes d'agafar-t'ho de manera més tranquil·la sense tanta pressió pels bons resulats. Així segur que t'entenen ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: