Logotip de Adolescents.cat

Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 20/03/17 19:57
faig algo, o espero?
hola!
m'agradaria fer una consulta, ja que estic una mica confosa... l'atra dia (fa dos dies) a una festa hem vaig liar amb un noi (amb el qual ja havia coincidit un parell de vegades). La cosa es que a mi ell ja m'agradava desde el primer dia en que le vaig coneixer i encara que aquell primer dia vaig tenir oportunitat de liar-me no ho vaig fer perque estava amb algú altra. Però aqui ara ve el gran dubte: després de liar-nos, ell em va demanar el meu telefon, pero no em va enviar cap misage, ni aquella mateixa nit ni fins ara, i jo em moro de ganes de saber més d'ell i poder queda, per tant no ser que fer, si esperar a que algun dia em parli per whats, i si no és així intentar oblidar-lo, o el parlo per alguna red social a vera si em fa cas? estic feta un lio i no se que fer, si no em parla vol dir que només volia lio d'una nit i ja? :(
ajuda pofis!!
gràcies
(sorry per les faltes i si es anonim millor porfa)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/04/2017 11:52

Hola!


Primer de tot, tranquil·litat perquè només fa dos dies!

No podem saber què sent ell ni quines intencions té amb tu, ja que és impossible endevinar-ho! 

Si vols pots esperar una setmana a veure si ell fa algun pas i si no el fa, el fas tu! L'obres per alguna xarxa social i comences a parlar amb ell.... I llavors ja veurem com evoluciona la conversa i la relació.... ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: