Logotip de Adolescents.cat
lafeadelbarrio
lafeadelbarrio
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 19/03/17 19:15
vull un cul gran
hola. Vull un cul gran sigui com sigui. Porto mesos (buenu no, anys) intentan fer exercicis com sentadilles per augmentar-lo pero amb prou feines he durat 3 setmanes. Esk no puc, la vaguesa em pot. No tinc força de voluntat, pero ara he dit prou a aixo aixi q he decidit demanar consell primer de tot abans de començar! el cas esq les sentadilles em costen mooolt.. crec q no les faig be, soc molt dolenta fent aquests exercicis, perdo l'equilibri a l'hora de fer sentadilles i em canso molt rapid. Em costen la majoria d'exercicis de cul, pero n'hi ha un que m'agrada mes i no em cansa tant, ni em costa tan de fer: el pont, o sigui elevacions de cadera, pujar i baixar el cul baja, no se si ho coneixes. I voldria saber si nomes fent aqest exercici 100 vegades cada dia (50 elevacions aguantant 2 segons a dalt i la resta rapid) podria augmentar el cul. No espero resultats immediats, pero si em dius q potser al cap de 3 mesos el meu cul estaria unamica mes formadet, em conformo!
Se q ens hem d'acceptar, pero es la cosa q menys m'agrada de mi. Soc una noia bastant primeta i no m'agrada veure'm de costat.. crec q amb aquest canvi estare molt millor amb mi mateixa:)
si el q t'he dit no em serveix per aumgentar cul, m'agradaria q em diguessis q he de fer. Faria el q calgues.
Moltiessimes gracies!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 21/03/2017 16:35

Hola guapa!

Gràcies per escriure al consultori.

Bé, primer de tot entenc que et desmotivis. Fer aquests exercicis és força avorrit i tot està centrat en el cos. Jo et recomano fer esports en que es treballi  més aquesta zona però sense obsessionar-te. 

Si t'agrada, una bona opció és el vòlei. La bicicleta també va molt bé, sobretot si fas trams de peu a la bicicleta. 

Tot i així no tinguis l'expectativa de tenir un cul més gran, t'ajudarà a tenir un cul més fort i tonificat.

Una abraçada

Carlota López 
Psicòloga


--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: