Logotip de Adolescents.cat
Andreaa
Andreaa
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 18/03/17 20:57
super confusa, urgeent!!
Hola!
tinc un problema, nose si confusa es la paraula, per fa un dia em vaig liar amb un nen pero no va anar molt be estavem amb els amics i ell es va llençar i despres em va preguntar que si volia sortit amb mi i que jo li agrado, i jo li vaig dir que nose, la cosa esque jo no estic segura de que m'agradi pero nose si dirli que no o que si, si li dic que no no estare segura i a sobre els meus amics em diran que vaya rompecorazones, i si li dic que si jo no estare segura tampoc perque no se si m'agrada i nose el que sento, i tampoc li vui explicar a ell el que em passa.
Nose que fer ajudeu-me siusplau!! ràpid
Gràcies!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/04/2017 18:57

Hola Andrea!


Doncs si no ho tens clar, sigues clara: no ho tinc clar! Deixa'm pensar-ho uns dies. 

Ell ha sigut molt directe i tu tens dret a rumiar això. Si et ve de gust, endavant! Però si hi ha alguna cosa que et fa dubtar... espera't uns dies, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: