Logotip de Adolescents.cat
Tracy
Tracy
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 18/03/17 19:00
:( Algún consell si us plau...
Hola, m'agradaria molt que em poguéssiu aconsellar ja que em sento sola...
M'agradaria molt tenir una parella o tan sols un "lio". No em sento estimada i això m'entristeix molt. Veig les parelles que hi ha a l'institut i penso que m'agradaria tantíssim estar amb algú així... Tinc unes amigues genials, estic bé amb els meus pares i sóc "feliç" en general. Ja sé el que dieu sempre de que ja arribarà però jo necessito alguna cosa ara. Tampoc em deixen anar a Barcelona de festa ( ja que és la ciutat més propera que tinc i al meu poble no hi ha discoteques ni fan festes ni res). No m'agrada ningú del meu institut però encara que m'agradés algú ningú m'obre per xarxes socials, ni en persona em diuen res. Jo em veig guapa, estic contenta amb el meu cos i penso que sóc una persona agradable.
Jo només vull algú que em faci abraçades i petons i que em faci sentir estimada... :(
Què puc fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/04/2017 18:56

Hola Tracy, 


A vegades idealitzem el món de la parella. És molt bonic estimar i ser estimat, però també és molt bonic saber-te veure bonica i atractiva a una mateixa, és preciós saber disfrutar de les amistats i és genial tenir ganes de provar coses noves!

Dedica un temps a conèixer gent nova, no busquis una parella, sinó posa't l'objectiu de conèixer gent i interessar-te per ells! Obre'ls tu a les xarxes socials i veuràs com mica en mcia també et retornarn aquestes accions. 

No t'obsessionis en trobar parella, centra't en fer coses divertides!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: