Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 18/03/17 18:24
No se com aprimar-me
Hola, fa un temps vaig fer una consulta relacionada amb una amiga meva.
Ara la consulta és meva.
Tinc 16 anys, faig 1'68 i peso aproximadament 60-65 kilos, se que estic en un pes correcte, però tot i així tinc panxa. Ja sé que durant l'adolesccència es té aquella panxa "de nen petit". Però tot i que faig esport, és més de cames que d'abdominals, per tant les cames les tinc musculades i fa que es vegin més grasses. Però per la panxa no se que fer, ja que no tinc temps per fer un esport més relacionat amb els abdominals. He llegit en el consultori que saltar a corda, fer abdominals... ajuda, però tot i així em podrieu recomenar més exercicis?
Gracies
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 21/03/2017 16:27

Bona tarda guapa!

Com tu dius el teu pes està bé i tinguis l'edat que tinguis és molt difícil tenir una panxa plana o una panxa com la que veiem als mitjans de comunicació.

Tot i així t'envio un enllaç amb alguns exercicis que et poden anar bé per enfortir la zona del ventre.

Una abraçada

Carlota López Ballestar
Psicòloga

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: