Logotip de Adolescents.cat
dreamer
dreamer
Any: 2000
Comarca: Baix Penedès
Data: 18/03/17 13:06
notes
Hola... Faig qr de batx i sempre he tret bones notes. Però el primer trimestre va ser molt dolent per a mi perquè vaig passar per uns moments de desconfiançá amb mi mateixa, de voler ser acceptava, etc, i les notes van ser pèssimes. Vaig suspendre una amb un 4 i a altres dues vaig treure un 5. La meva mitjana al primer trimestre es de 6,1. Els pares em van dir que era perquè no m'havia esforçat molt i havia dedicat temps a altres coses i no als estudis, i jo vaig voler canviat i ara he millorat bastant... Peroò he tornat a suspendre aquesta assignatura altre cop... A les altres he pujat i la mitjana d'aquest segon trimestre es de 6,8, però no sé perquè l'he tornat a suspendre perquè m'he posat les piles i m'he esforçat moltíssim.
El cas es que no se com dir-lis als meus pares que he tornat a suspendre, perquè em fa moltissima por perque em renyaran... Encara que a les altres he pujat bastant, hem renyaran per tornar a suspendre les matees, i no se que fer... No se si es millor dir-lis ja o quan em donguin el sobre amb les notes que ho vegin ells, perquè si els hi dono el sobre veuran que he suspès mates però veuran també que a les altres he millorat... I si els hi dic jo alomillor estan massa pendents de renyirme i no veuen que a les altres he millorat.
Hem diran que no m'he esforçat però si que ho he fet... Estic super trista per haver suspès i no se com dir-lis!!!!

Els profes m'han dit que no passa res perquè tothom ha suspes algun cop, però es que em fa ràbia haver-me esforçat molt més que al primer trimestre i haver tret la mateixa nota.... només per que he suspes amb un 3 un dels tres examens que hem fet...
Estic feta un lio, no sé com millorar de cara al tercer trimestres i no se com explicar-lis als meus pares.
PD: Faig 1r de batx cientific

Gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/04/2017 18:37

Hola Dreamer, 


El millor sempre és ser sincers amb els nostres pares. Ells segurament ja han vist que t'has esforçat i et podran entendre. És natural que demanin que t'esforcis una mica més, però si veuen que a tu també et preocupa aquest tema, no seran tan exigents. Ja veuràs. 

Intenta parlar també amb els teus professors per veure com pots millorar en aquesta assignatura. Així els teus pares també veurant que estàs buscant estratègies per millorar el teu rendiment.



Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: