Logotip de Adolescents.cat
Anònimaa
Anònimaa
Any: 2004
Comarca: Berguedà
Data: 15/03/17 13:35
hola 1234
Hola!
Sóc una noia de 13 anys i us volia fer una consulta. L'altre dia una de les meves millors amigues em va dir que era bisexual, llavors tb em va dir que estava enamorada de mi. El problema es que jo no sóc ni lesviana ni bi (no es que sigui res dolent) pro jo no ho soc. El problema es que ara em sento molt incomoda dp del que em va dir. I m'agradaria que m'ajudessiu a veure com em puc acostumar a la situació o com a minim a no sentirme tant incomoda.

Merxi per la vostra feina
P.D.: Sorry per les faltes
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2017 16:57

Hola Anònima, 


A vegades quan algú ens confessa els seus sentiments cap a nosaltres ens podem sentir incòmodes i ens costa relacionar-nos amb aquesta persona per por a que malinterpreti les nostres accions. 

Si tu li has deixat clara la teva posició i els teus sentiments, continua com fins ara. Demana-li si ella necessita que poseu una mica de distància a la vostra amistat per tal que no pateixi tant. És l'única cosa que pots fer. Ella haurà d'acceptar que no sents el mateix, que continueu la vostra amistat però que no tindreu cap relació de parella. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: