Logotip de Adolescents.cat
amooorsssss
amooorsssss
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 14/03/17 19:50
M'esta utilitzant?
Hola! Primer de tot, gràcies per fer que milers d'adolescents gaudim d'aquesta web!
Doncs bé, ara unexplicare el que hem passa:
Fa una mica vaig estar amb un noi de lio. Ell no viu aqui, i per tant no ens veiem a no ser que vingues. El cas és que gairebe be mai m'obria, es a dir si que ho feia pero no tant com per notar que li importo. Nomès ho feia quan venia i podiem quedar per fer coses. Jo m'he pillat d'ell, i ell em diu que m'estima pero totesles meves amigues em diuen que m'utilitza (a vegades fa coses que fan pensar-ho). Que puc fer?
Gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2017 16:25

Hola!


Jo no puc saber si aquest noi t'està utilitzant o no, però si tu tens aquesta sensació.... observa com es comporta i parla amb ell. Quines coses fa que et fan sentir bé? i quines coses fa que et fan patir? si no et cuida, si no està pendent de tu, si no s'interessa per tu.... potser sí que haureu d'aclarir quin tipus de relació voleu, ja que si tots dos voleu estar de rollo, endavant! Però parleu de quines són les normes del joc, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: