Logotip de Adolescents.cat
Mllon02
Mllon02
Any: 2002
Comarca: Serra de Tramuntana
Data: 13/03/17 22:02
Em surten molts de grans.
Hola! M'agradaria que m'ajudassis a desfer-me un poc de l'acné. Puc emplear qualsevol gel pel cos per fer-me net la cara?
Gracis!
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 22/03/2017 22:03
Hola!

El tema de l'acné és molt freqüent a l'adolescència, i una de les coses que normalment ens fan sentir malament. Generalment a la vostra edat passa perquè hi ha molt "moviment" hormonal pel vostre desenvolupament, i no podem evitar que surtin aquest molestos granets. Et recomano que procuris no tocar-te la cara mai amb les mans brutes, i si utilitzes alguna crema que no contingui molt oli, ja que faries que la pell estigués més grassa i que poguessin sortir més. Com que et comento que té a veure amb les hormones, estaria molt bé que anessis al dermatòleg per tal que et fes un cop d'ull, ell serà qui millor et podrà recomanar sabons i cremes que t'ajudin a disminuir-los.

Una abraçada.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: