Logotip de Adolescents.cat
Andreea
Andreea
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 13/03/17 16:42
Una pregunta sobre les meves...
Tinc un dubte, encara no tinc la regla i tinc els pits una mica petits. em preguntava si em creixerán bastant o molt poc?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2017 11:24

Hola Andrea, 


No podem preveure el desenvolupament del nostre cos. L'arribada de la regla és una senyal que estem a la pubertat, però també ho són l'aparició de pèl o el creixement dels pits. Cada persona té un ritme diferent i un ordre diferent, així que és molt difícil endevinar si els pits et creixeran molt o poc o si la regla et vindrà aviat o no. A vegades hi ha concordància amb el desenvolupament de la mare, però altres vegades no. 

Recorda que la pubertat pot arribar fins als 18 o 21 anys, així que paciència!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: