Logotip de Adolescents.cat
Necesito ajuda!!!  No se k fer amb un amic
Necesito ajuda!!! No se k fer amb un amic
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 12/03/17 21:26
No se si estic enamorada o només m'ho sembla
Durant dos anys que conec a un noi, es un dels meus millors amics, tot va començar per que m'agradava i per aixo em vaig acostar més a ell. Ens vam caure molt bé, reiem i fins i tot molta gent pensava que sortiem, desgraciadament, no era cert però no vaig dubtar en demanar-li sortir, ell va dir que no però es tan bon amic que no va perjudicar a la nostre amistat i ell enacara volia estar amb mi, jo sabia que no es podia fer res aixi que vaig tirar la tovallola sobre tenir algo mes kuna amistat i llavors només el veia com amic. Fins i tot el fet de que em negues ens va unir més, m'espera a la sortida de linsti perque tornem a casa junts ens saludem sempre pels passadisos, ja que mai fem clase junts i no es un tio de tenir novies i es molt parat amb aixo, començo a pensar que li molo despres de tot aquest temps pero no em vull arriscar.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2017 10:58

Hola!


La línia entre l'amor i l'amistat és molt fina. Tu vas començar sentint atracció cap a ell i després en va sorgir una bona amistat. Això és fantàstic perquè vol dir que us teniu molta confiança!

Jo no sé què sent ell per tu, ell ja et va donar una resposta fa temps. El que no sabem és si ara ha canviat d'opinió o no. Si ho necessites, parla amb ell i explica-li com et sents, a veure com reacciona!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: