Logotip de Adolescents.cat
Beckmesser
Beckmesser
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 12/03/17 16:11
He perdut la gana
Bona tarda,
Fa un cert temps que m'he enamorat d'una noia i des que estic enamorat, que crec que he perdut la gana. Estic tot el dia pensant en ella i crec que he perdut la gana.
Jo sóc una persona que menja molt, i des que m'agrada la noia que em noto que no menjo tant com abans. Per exemple: a l'hora de dinar jo feia un bon plat. Ara amb picar alguna cosa ja estic bé i no tinc gana fins a la tarda, que és quan bereno.

És normal això que em passa?

Moltíssimes Gràcies!
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 24/03/2017 18:25
Hola,

Sembla que sí que t'has enamorat de veritat. Això que ens expliques és molt típic dels enamoraments, pensar tota l'estona en la persona, no tenir tanta gana... en principi semblen símptomes evidents de l'enamorament. De totes formes, encara que no tinguis tanta gana has d'intentar menjar tal i com ho feies o el més semblant possible, ja que el teu cos, tot i no tenir la sensació de gana continua necessitant que mengis pel teu correcte desenvolupament corporal i mental. Enhorabona pel teu enamorament, pero cuida't!

Una abraçada.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: