Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2001
Comarca: Berguedà
Data: 12/03/17 15:37
Ajuda!
Hi ha un noi a la meva classe que no em para de seguir i és un pesat. A més és un noi molt lleig i fastigós que a ningú li agradaria tenir res amb ell i va molt calent.He intentat de dir-li que pari i que em queixaria però tot i així continua fent-ho. No se que fer perquè em deixi estar!

Moltes gràcies per la vostra feina!!
salut
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2017 10:33

Hola!


Quan algú ens molesta d'aquesta manera, hem de ser molt ferms per deixar clar que no ens agrada i que no volem res amb ell. 

Quan et torni a molestar, posa't seriosa i de manera directa i contundent deixa-li clar que no vols que formi part de la teva vida. Sigues respectuosa (sense insults), però no deixis cap porta oberta. 

Si veus que tot i això, continua molestant, potser hauràs de demanar ajuda a les teves amigues o bé a algun professor. Les persones hem d'entendre quan algú ens marca un límit, perquè sinó estem vulnerant els seus drets. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: