Logotip de Adolescents.cat
albeeta4
albeeta4
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 11/03/17 12:42
Maltracte psicològic?.. no se que està passant...
Hola.. Jo porto 2 anys amb un noi, i el primer any tot va anar bé fins que ell va començar a fer coses extranyes.. Avui dia em prohibeix pujar algunes fotos en les que marqui alguna part del cos, o coses així.. el a mi em va enganyar amb 3 noies, pero la veritat tot allò fa molt de temps i ara ja ha cambiat, només que ara em fa això de les fotos i quan es cabreja amb mi em diu coses com " que te calles, que me dejes niña, que eres una niña inmadura" i si vol, hem bloqueja i fins que jo no hi vagi, ell mai ve a buscar-mi.. lo que em porta boja és que el vaig enganyar jo també al qui era el seu millor amic.. Feia com 3 anys que m'agradva i el curs passat ens van posar al seu ex millor amic i a mi a la mateixa clase i vam tontejar fins que vaig anar a la seva casa un dia i va passar allo.. el meu novio això no ho sap i lo pitjor es que encara sento atraccio pel seu ex millor amic. La veritat no se que fer, a vegades em plantejo deixar-lo pero es que no puc, em tracta molt be a vegades, em dona molts petons, em regala cosas i em cuida molt pero quan es cabreja em deixa i totes aquestes coses.. jo me l'estimo molt i soc incapaç de deixair-lo, pero ell mateix em diu que no pot confiar en mi per coses que han passat, i cada dia a les 5 de la tarda em diu que li passi una foto de que estic a casa i aquestes coses... ajuda..
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 03/04/2017 19:16

Hola bonica!


Quan una persona ens prohibeix fer alguna cosa, ens insulta i ens fa sentir inferiors.... ens està maltractant. Per molt que després ens digui coses maques i ens faci sentir "especials", una cosa no treu l'altra i ho has de tenir clar. 

Mira't aquest vídeo, crec que t'ajudarà a entendre moltes coses de les que et passen.


I després de veure'l, veuràs clarament quina decisió has de prendre, encara que et faci mal.


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: