Logotip de Adolescents.cat
Walker07
Walker07
Any: 1998
Comarca: Osona
Data: 11/03/17 11:57
EXCERCICI FÍSIC
La meva qüestió és: es pot fer exercici físic durant la nit, quina hora és la millor per fer-ne?

Gràcies.
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 14/03/2017 16:57

Bona tarda!

Hi ha moltes teories sobre quina és la millor hora per fer l'esport però des del nostre punt de vista el que és important és fer que l'esport formi part de la teva vida de manera saludable més que tenir que seguir unes pautes rígides de a quina hora s'ha de fer.

A més, cada persona és diferent i hi ha gent que sent que li va millor fer esport al matí i altres a la tarda. És important que provis i miris com et sents millor.

El que està comprovat és que fer esport (especialment activitats cardiovasculars) fan pujar l'adrenalina i poden fer que tinguis problemes a l'hora de dormir. Per això la tarda cap el tard i la nit son les hores més desaconsellades per fer esport. Tot i així, si és una activitat poc intensa i relaxant hi ha gent que diu que el relaxa i que l'ajuda a dormir (com per exemple el yoga o la relaxació).

Espero que t'hagi servit!

Una abraçada

Carlota López Ballestar
Psicòloga



--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: