Logotip de Adolescents.cat
M
M
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 11/03/17 10:17
Per què ara està més fred/ distanciat?
Hola! M'agradaria saber per què el meu amic que tenim molta confiança últimament la nostra relació és molt estranya... Fa uns dies ( uns quants , potser més d'una setmana casi dos) que està com distant, en persona tot com sempre però a l'hora d'escriurens està com fred, ja no és el mateix que abans, però cara a cara no entenc perquè està com sempre o fins i tot encara més encarinyat... I pels comentaris de les reds socials sempre em comenta coses com que : ai testimo molt i coses aixi i no sé que pensar... per què és tan diferent de la cara a cara als missatges ? Quan abans tot era igual.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 03/04/2017 19:11

Hola!


M'estàs demanant que li llegim la ment... i això és impossible! Demana-li tu mateixa una explicació. Potser no n'és conscient o potser hi ha una raó important a darrera.... però si no en parles.... serà difícil saber-ho!


Sé que costa iniciar una conversa d'aquest tipus, però a vegades és molt necessària per aclarir alguns comportaments dins la relació d'amistat. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: