Logotip de Adolescents.cat
anònima
anònima
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 10/03/17 01:05
no sé per on començar (s ha enviat abans q acabés)
perdoneu, se m ha enviat la consulta abans que ho dessitgés...continuo...
això, que no estàvem enfadades però l altra no em considerava tan com abans i em va trencar realment...va ser la pèrdua que més em va afectar.... al cap d uns mesos vaig perdre a les dues úniques noies amb qui confiava de la xlasse, però ja no em va afectar tant, en part, d una d elles ja m ho imaginava....la veritat es q ja havia fet tan eñ gilipolles amb mi que no em va sorprendre....ara estic bastant rara amb tothom, gaorebé mai estic sola però moltes vegades m ho sento... sentp q per molt q estigui envoltada de gent, gairebé ningú em considera.
total, al qje anem....que creieu que em pot passar? és MOLT molest viure així pq estic incomoda tot el dia i la gent em pregunta si estic tremolant...i tampoc parlo tan bé com podria....moltes vegades m entravanco o no em surten les paraules,
moltes gràcies per la vostra atenció❤
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: