Logotip de Adolescents.cat
anònima
anònima
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 10/03/17 00:55
no sé per on començar...
Bones,
estic escribint aquesta consulta perquè crec que tinc algun problema amb mi mateixa...
des de fa un temps que m'afecta molt tot: quan algú em fa riure, m agafen atacs de riure, però, per el contrari, també m enfadp de seguida per qualsevol cosa. A més estic preocupada pq visc amb una mena de nerviosisme intern, em passo la major part del dia tremolant, però no és només un tremolor de mans si no q tb sento com tremolo per dins i contraic l esquena, cosa que fa que em faci mal.
No sé com he pogut arribar a aquí, la veritat....estic en una etapa en la que no confio gairebé en ningú, moltes vegades a l institut em sento sola, noto que sempre sóc la reemplaçable i això fa que em senti més insegura.
Aquest curs ha sigut terrible amkstosament per mi, ja que només començar vaig mig perdre a una amistat que valorava moltíssim, la qual sembñava que mai haguéssim estat tan amigues, no estavem enfadades però era com si ella no acabé
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: