Logotip de Adolescents.cat
sewing27
sewing27
Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data: 08/03/17 19:44
M'agrada un noi de 1r de bat
Holaa! Primer de tot moltes gracies per llegir. Com diu lo titul me mola un noi de 1r de batxillerat, tenim converses , però no duren mes de 1 minut.Avui a l'hora del mati me adonat de que m'agradava quan ma abrasat. No se que fer, li dic que em mola? Però lo pitjor de tot es que no se com es diu. Les meves amigues me donen consells pero no se que fer. Ajudaaa
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/04/2017 13:02

Hola Sewing27,


I si continues parlant amb ell i buscant més estones per conèixer-vos una mica millor? A vegades ens precipitem dient els nostres sentiments i potser és millor donar-los un temps per acaba d'aclarir-nos. 

Agafa't un parell de setmanes o tres per descobrir més coses d'ell i parlar-hi més estona. Demana-li el nom, parla-hi per telèfon, proposa-li de quedar algun dia fora de l'institut.... a veure com reacciona ell. Així també tindràs alguna pista sobre el que sent ell cap a tu. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: