Logotip de Adolescents.cat
cap
cap
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 07/03/17 12:00
Diferencia de edat...
Hola, fa dos setmanes per una festa vaig coneixer a un noi mes gran que jo, te 20 anys i jo 13, ell bueno es madur pero es com un adolescents en realitat, ens hem liat bastants cops, quedem i tontejem molt per el Whatsapp, i doncs pensu que m'agrada molt, no li vull dir perquè tinc por que després res sigui el mateix, ser que ell no sent res per mi, ja que un dia fen preguntes tontes per el misatges li vaig dir: sortiries amb mi? I va dir que no, perquè era massa petita, que tinc que fer? AJUDA siusplau.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 31/03/2017 10:56

Hola!


Ell ja t'ha deixat clara la seva posició: hi ha massa diferència d'edat per tenir una relació. Així que ara és decisió teva si vols continuar amb aquesta història que teniu (i amb tot el patiment) o bé poses punt i final. A vegades fa mal tallar amb una persona que ens agrada, però hem de valorar què serà millor per nosaltres en un futur, és a dir, ens evitem més patiment si trenquem ara?

Pensa-hi!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: