Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2004
Comarca: Alt Empordà
Data: 06/03/17 20:18
Ajuda ! Amigues !
Hola adolescents us escric perquè necessito ajuda urgentment !

Jo tinc amigues però de MILLORS millors només dos una va a la meva classe i l'altra a 2n d'ESO es un any mes gran què jo, realment abans què començes ESO la meva millor amiga era la de la meva classe, ara ja faig 1r i vaig conèixer a la de 2n, en el pas del temps ens vam anar coneixent mes i mes algunes discusions, però ja estan solucionades. Ara no m'agrada el comportament de la que va amb mi a classe, té enveja de què jo a les hores d'esbarjo vaigi amb la de 2n o simplement la de 2n em digui:

- Després et dic una cosa.

Només el simple fet de dir això ja li dol. Jo no la vull perdre com a millor amiga pero últimament no m'agrada el seu comportament.

SISPLAU ACONSELLEUME ! GRÀCIES ADOLESCENTS !
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 31/03/2017 10:36

Hola anònima, 


Cuidar les amistats és una de les tasques que hem de fer per conservar les amigues. Si tu tens ganes de mantenir aquesta amistat, hauràs de parlar amb ella i explicar-li com et sents. Evidentment que tens dret a anar amb qui tu vulguis i a ser amiga de qui tu creguis, això ningú t'ho pot prohibir! Deixa-li clar que no deixes de ser amiga encara que a vegades vagis amb altres persona. Explica-li com et fa sentir el seu comportament i busqueu una alternativa conjuntament per tal de solucionar-ho i que totes dues us trobeu còmodes. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: