Logotip de Adolescents.cat
Anoniima14
Anoniima14
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 06/03/17 17:07
M'agrada un noi rebel...
Tinc un problema, i és que m'agrada un noi que és 3 anys més gran que jo. Jo faig primer i ell quart. El problema està en que ell es el més "malote" del insti, o això diuen... Jo ho sóc bastant crec jeje... Però res de l'altre món. A l'hora del pati a vegades em fa brometes d'aquelles que fan els nois per que les noies es fixin amb ells. Però crec que no significa res. Mai hem parlat en persona, tinc el seu número i tal però mai m'he llençat.

Què puc fer per què un noi així es fixi en mi?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2017 21:32

Hola anònima!


No podem fer res per tal que una persona "es fixi" o "s'enamori" de nosaltres, ja que això no es tria, però sí que és important que sàpiga que existim! Si tens el seu número i et ve de gust, comença una conversa! a veure com reacciona.... llavors ja podràs valorar si té interès en tu o no i - MOLT IMPORTANT - si a tu et continua agradant un cop parlis amb ell. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: