Logotip de Adolescents.cat
A
A
Any: 2003
Comarca: Baix Empordà
Data: 06/03/17 14:04
Una amiga de tota la vida
Hola, tinc 13 anys i tinc una millor amiga amb la que he estat tota la vida, sempre he estat al seu costat quan ho necesita, per a mi no hi ha cap problema, però ella ha dit coses dolentes de mi a les meves esquenes i hi ha vegades que em diu que li deixi espai que estic massa unida a ella, pero quan li deixo espai diu que no estic prou amb ella, estic farta, les meves amigues ens van fer parlar, va servir, però el que diu o va dir a la gent de mi a les meves espatlles, sempre estarà allà, i jo tinc la gent que m'ho diu. ¿Que faig amb aquesta amiga? Graciès
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2017 21:30

Hola!


Doncs hauries de valorar què t'aporta a la teva vida. A vegades hi ha persones que no ens aporten, no ens fan sentir millor ni tampoc ens ajuden en res. Per tant, potser és un moment per posar una mica de distància i començar a quedar amb altres persones. Això et servirà per veure què valores en una amistat i si la trobes a faltar o no ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: