Logotip de Adolescents.cat
maria
maria
Any: 1999
Comarca: Segrià
Data: 05/03/17 20:16
Massa rallada
Hola bones espero que m'ajudeu a saber que fer. Començem:
Vaig coneixer un noi que viu a uns 10km de mi, el vaig coneixerr fara uns 3 mesos o aixi i desde llavors nomes hem quedat una vegada i va anar tot perfecte vaig trobar que era la persona que buscaba i amb la wur volia començar algo estable, fins aqui tot correcte però el problema es que ell no se pas que vol amb mi, perque m'ha obert un munt de vegades dient que quedariem i quan arribaba el dia de quedar no em deia res fins al molment de quedar i llavors me dia que no podia i aixi sempre i jo nose que fer si dirli tot clar ja o que perquè sento que l'estimo.
Se que us arriben un munt de preguntes al dia però necessito la teva resposta siusplau.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2017 21:21

Hola Maria, 


Sembla que aquest noi no ho té clar del tot, oi? Si una persona té interès en tu, el demostra. Ell, tot i que parleu sovint, no s'acaba de comprometre, així que potser serà millor que comencis a passar pàgina, no creus?

A vegades ens enganxem a persones que no estan preparades pel que nosaltres necessitem.... i llavors la millor opció és deixar-la anar i centrar-se en un mateix, encara que faci mal. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: