Logotip de Adolescents.cat
JanaNavarro
JanaNavarro
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 05/03/17 14:27
TREBALLAR AMB ANIMALS... A QUIN PREU?
Hola, sóc una noia que de quart d'ESO i tinc força clar que vull fer veterinària o bé biologia per especialitzar-me en biologia marina. El problema? Em costen moltíssim les matemàtiques i la física, I SÓN ASIGNATURES OBLIGATÒRIES tant en el batxillerat científic com en la carrera de biologia. D'altra banda, sempre m'han dit que ho faria molt bé en l'àmbit de la literatura, ja que m'agrada molt escriure i ho faig força bé, o el disseny, ja que sóc una persona molt creativa.
no sé si tirar pel camí fácil i fer el que realment se'm dona bé, o continuar amb les ciències sabent que potser no m'arriba la nota de tall a selectivitat...

gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2017 21:19

Hola Jana Navarro, 


Això n'hauries de parlar amb els teus tutors i els teus pares, ja que ells et coneixen millor....


Però de totes maneres, per què hauries de renunciar al teu somni per por al fracàs? Per què no ho proves? i si no surt bé, sempre pots escollir altres carreres o donar-li un altre gir a la teva vida. 

si ho has tingut sempre clar, si és el que realment et fa feliç.... endavant! Serà un esforç, però valdrà la pena si aconsegueixes treballar amb animals? ;) 


Una abraçada i molts ànims!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: