Logotip de Adolescents.cat
Anónima <3
Anónima <3
Any: 2001
Comarca: Garraf
Data: 05/03/17 11:24
Lio? 25032015
Hola, volia fer-vos una consulta. L'altre dia era carnaval al meu poble i vam quedar tots els amics per anar a veure'l. Em vaig liar amb un amic i la veritat és que va anar molt bé (des del meu punt de vista). No era el primer noi amb qui em liava però sempre que em lio tinc uns nervis brutals posteriors i no puc deixar de pensar si amb ell li haurà agradat i si es voldrà tornar a liar. Ara jo vull continuar de lio amb ell i no sé com dir-li o fer-li entendre.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2017 21:10

Hola anònima, 


Això sol passar! Ens emboliquem amb una persona i ja tenim dubtes sobre si aquesta història tindrà continuïtat. Deixa fluir! Si a tu t'agrada o tens curiositat, intenta coincidir amb ell alguna altra vegada, parlar-hi una mica, interessar-te per ell.... i llavors ja veuràs si ell també té interès en tu o tanca la vostra història. 

No podem endevinar com anirà en un futur, però sí que hem de tenir una cosa clara: si aquesta relació ens fa estar bé, endavant! Si ens fa estar malament... avaluem la decisió i busquem el benestar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: