Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 1999
Comarca: Anoia
Data: 04/03/17 21:32
Quatre anys després...
Hola!!
Fa quatre anys em vaig ''enamorar'' d'un noi més gran que jo que anava al mateix institut. Mai vam arribar a parlar, només ens dirigíem mirades. Com que ell va anar a estudiar a la universitat, no el vaig veure més i de mica, en mica em vaig anar oblidant d'ell. L'altre dia me'l vaig trobar i em va parlar, dient-me el meu nom, que jo mai havia arribat a pensar que sabia, i vam parlar una mica de com anava tot i de què estàvem estudiant, etc. Total, que des d'aquell dia no puc parar de pensar en ell i en la ''mini'' conversa que vam tenir. M'han tornat a venir tot el que vaig arribar a sentir per ell quatre anys abans.
Sé que enamorar-se comporta conèixer més bé una persona, però crec que jo m'hi he tornat a enamorar.

Vol dir alguna cosa que després de quatre anys hagi parlat amb mi quan mai ho havia fet? Què creieu que puc fer?

Moltes gràcies per la vostra ajuda per endavant!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2017 20:59

Hola Ria, 


Quatre anys és temps suficient perquè algunes coses hagin canviat entre vosaltres. Segurament a tu se t'ha despertat de nou els sentiments que havies tingut cap a ell i hauràs d'observar-te una mica més per saber distingir si és enamorament o és nostàlgia. 

No sé per quin motiu t'ha començat a parlar, però ell també s'enrecorda de tu i això és una bona senyal. Si et ve de gust, continua amb aquest contacte, parla amb ell i ves veient com evoluciona la relació....;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: