Logotip de Adolescents.cat
ritta2001
ritta2001
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 04/03/17 13:56
Crec que m'he enamorat del meu millor amic
Hola!
Tinc un problema i esque desde fa un temps noto que el meu millor amic esta més distant amb mi. A més a més, ara a començat a estar de lio amb una noia, i em molesta. El fet que em molesti em fa pensar que potser sento algo més per ell que amistat. Li vaig comentar i vam parlar del tema, ell també ha notat que entre nosaltres sempre ha agut algo més, ademes, em va confesar que estava penjat per mi fa uns mesos i que ho va pasar malament. De fet, les meves amiges sempre han pensat que jo li agradaba, pero jo no feia cas perque el veia com un amic i em pensaba que no era veritat, nomes que stenim molta confiança i ens agrada estar junts. Diu que ara ja no li agrado, pero no ho se si ho diu de veritat o nomes perque esta amb un altre noia. Si haguessim parlat avans..potser ara estariam d'un altre manera... No se que fer. Es egoista per la meva part voler que ara deixi la noia amb qui esta per intentar-ho amb mi, ho se. Pero no se que tinc que fer... tinc que oblidar-me d'ell? O potser quan ho deixin ho podem intentar? El tinc que esperar? O intento buscar a una altre persona que m'aporti tant com ell ho feia? Tinc que fer com si res? Aixo implica sobreactuar, i ell em coneix i sap quan em pasa alguna cosa, el problema es que jo no se quan li pasa a ell, per aixo no em vaig adonar que li molava i ara tot es un lio.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2017 20:56


Hola ritta2001,


Això de l'amistat i l'amor és un bon embolic! La línia que separa l'amistat de l'amor és molt fina i per això sovint hi ha aquests "mals entesos" entre dues persones. Si ho necessites, sigues sincera amb el teu amic i explica-li com et fa sentir el fet que ell estigui amb una altra noia. Ell té tot el dret a conèixer els teus sentiments i així poder prendre una decisió que tu hauràs de respectar. Si ell està content amb la seva relació actual, llavors hauràs de començar a passar pàgina....


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: