Logotip de Adolescents.cat
Nublina
Nublina
Any: 2001
Comarca: Alcoi
Data: 03/03/17 19:51
Problemes de parella?
Hola! Resulta que jo veranetje a un poble...i este estiu del 2016 em vaig fer amiga d'un xiquet que bueno, abans ens duiem mal. Total que, es va enamorar de mí i jo vaig jugar amb ell un poc. Pero això ja està solucionat. Bueno, `han passat coses, i s'hem fet novios per que jo el vull també. Però ell apenes em parla al whatsapp, i vivim a poca distancia, sols al poble del costat. En el poble on veranetje es veiem en estiu...bueno, que no sé si parlar en ell, per què passa de mí, no s'interessa per la meua vida, pero em fa por que m'odie per dirli que em molesta que no em parle....ajuda!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/03/2017 13:23

Hola Nublina!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

És important que, si sou parella, pugueu parlar perquè sinó sembla que realment no estigueu sortint junts. Per tant, segurament seria bo que parlessis amb ell per veure com es planteja ell la relació i perquè no et diu gaire coses.

Si per a tu és important, ell ha de valorar el que li demanes i contestar-te.

Una abraçada!

--
Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: