Logotip de Adolescents.cat
salmo
salmo
Any: 2002
Comarca: Urgell
Data: 03/03/17 00:37
Molt rallada amb el novio
Mira fa un temps que surto amb un noi i el problema es que em va ficar el seu insta i no em paraven de arribar missatges de un nen i em vaig ficar als directes i vaig xafardejar una mica i al principi de sortir deia que una tia esteva molt bona però que jo tinc alguna cosa que l'atrape i nou-se però me rallat molt , apart que es molt gelos i no tontejo amb ningú i ell que si guapa , ni que sigui a una amiga, però en definitiva e vist que es molt falç i tinc ganes de engegar-ho tot a pastar fang.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/03/2017 12:59

Salmo, hola!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

i si proves de parlar amb ell i li expliques que, sense voler has vist això.

De fet, ell diu que t'escull a tu. És inevitable trobar a noies que estiguin bones però el que realment és difícil d'entendre és que ell sigui gelós.

Per tant, millor si en parleu.

Una abraçada ben forta!

--
Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: