Logotip de Adolescents.cat
LV
LV
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 02/03/17 23:30
Idea / Treball per aquest estiu 2017?
Hola, mira prier de tot m'encanta el vostre treball. Soc super fan de la vostre pagina. Bueno anem al gra. Tinc 18 anys i doncs a l'estiu desde els 16 anys treballo aqui a Barcelona, ja porto 2 anys, i doncs m'acaba aburrintperque necesito els diners pero vull experimentar algo nou. Aixi que per aixo us demano ajuda, voldria saber que puc fer a l'estiu, m'agradaria anar a treball internacionalment a fora, he sentit que es pot anar a treballar dos mesos a una granja, de camarera a Estats Units, pero tot aixo nose com buscaro. Suposo que tinc que anar alguna agencia, sabeu de alguna de confiança? ALguna cosa que em pugui ajudar a treballar a l'estranjer aquest estiu?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/03/2017 12:57

Hola LV!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

Nosaltres realment no tenim aquesta informació però potser pots anar a l'Agència Catalana de Joventut i allà hi ha informacions que et poden resultar profitoses.

Pots buscar-la per internet o anar-hi presencialment. Estan a Barcelona.

Esperem haver-te servit d'ajuda!

Una abraçada!

--
Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: