Logotip de Adolescents.cat
^^
^^
Any: 1999
Comarca: Garrotxa
Data: 01/03/17 20:06
Confusió
M'he pillat per un noi cinc anys més gran que jo, cosa que a ell no li sembla malament, ja que ell es qui va començar a insinuar-se cap a mi, però m'ha dit que no es factible fins que no vagi a estudiar a la universitat. Les meves amigues diuen que és un "asaltacunas", jo cinc anys no ho veig tant, encara que en uns mesos les coses canvien molt. A més a més, he decidit no parlar més amb ell perquè amb la selectivitat i els estudis no m'interessen més distraccions. He de passar pàgina?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/03/2017 21:28

Hola bonica!


Sempre es diu que l'amor no entén d'edat, però el que és important és que les dues persones estiguin vivint moments vitals similars. Sembla que no és el vostre cas, de fet, ell mateix et diu que fins que no estiguis a la universitat no us podeu veure. Si tu sents que ara mateix pot ser un factor distractor pels teus estudis, para la comunicació. Tanca aquí la història i, si més endavant us heu de trobar, ja us trobareu, ja veuràs ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: