Logotip de Adolescents.cat
holahola
holahola
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 01/03/17 04:22
Només amics?
Per carnaval vam anar de festa amb uns amics i em vaig liar amb un. Ell i jo abans de tot érem molt amics i el cas esque ara també. Anàvem els dos borratxos quan ens vam liar i no era la nostra intenció, tot i aixó no m'arrepenteixo ni ell tampoc. Jo li mig agradava al seu amic (que també és amic meu) i mentres ens liàvem anant borratxo vam dir només amics, per ell. Però jo noto que he començat a sentir algo, de vegades tontejem una mica però nose si això era igual que abans de tot. No li vull dir res perquè se suposa que tot està aclarat, i a més em fa molta vergonya perquè se que ell em trauria qualsevol excusa. I tampoc he trobat el moment adequat per treure el tema.
De vegades dubto en si ell em veu només com a amiga o hi ha la possibilitat de que senti algo per mi. I estic estressada ja que nose que sentir cap a ell.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/03/2017 18:37

Hola annaplajulia,


Et diré una cosa: tu no pots controlar el que sents per una persona. 

Si aquest noi t'agrada i tu li agrades a ell.... endavant! Teniu la gran sort que sou amics de fa temps i, per tant, hi ha prou confiança entre tots dos per parlar clarament. Potser al principi costarà treure el tema, però és important que en parleu. Demana-li de quedar a soles, a veure què et diu! I potser així veuràs si ell també té aquest interès per tu o bé es tracta simplement d'una amistat....


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: