Logotip de Adolescents.cat
@ldrha03
@ldrha03
Any: 1997
Comarca: Bages
Data: 28/02/17 18:32
Amor a primera impressió
Hola!

Tinc una pregunta, i és que abans d'ahir vaig anar a un carnaval i vaig beure. De la gran majoria de coses que vaig fer no me'n recordo, però hi ha un nen al que especialment me'n recordo de gairebé tot. Aquest nen sempre m'havia caigut malament i no se com ni perquè vaig estar amb ell. Els dos havíem begut i no me'n recordo que va pasar que ens vam agafar de la mà i vam anar pel poble agafats de la mà com si fossim novios. Quan vaig agafar la seva mà, recordo que vaig sentir alguna cosa i ara no paro de pensar en ell i em rallo. Mai em parlat per whats ni en persona i m'agradaria parlar amb ell, però no sé com fer-ho. Les meves amigues em van explicar que li vaig començar a dir que haviem de fer-nos més, que teniem que quedar i que m'havia caigut bé. Estic confusa, no sé si és que m'agrada o només és un sentiment.

Creus que realment m'agrada? Que podria fer per parlar amb ell?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/03/2017 18:27

Hola!


Realment el consum d'alcohol provoca aquestes situacions estranyes i ens fa comportar de manera diferent. Possiblement et vas deixar anar i estaves més predisposada a parlar amb tothom, també amb aquelles persones que no et cauen del tot bé. 

Si durant el dia aquesta persona no t'agrada o no et cau bé, fes cas a aquesta intuïció. Potser més endavant parleu, el coneixes una mica més i canvies d'opinió, però que sigui quan estiguis en plenes facultats! No per culpa dels efectes de l'alcohol!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: