Logotip de Adolescents.cat
<3
<3
Any: 2003
Comarca: Garraf
Data: 27/02/17 14:29
Que faig?
L´historia es molt llarga aixì que fare un resum.
Fa molt de temps vaig començar a sentir coses per un noi, i desprès de pensar-ho molt vaig decidir dir-li. Alfinal vam sortir pero nomès uns pocs dies i hem va deixar. Una amiga seva em va dir que abans de sortir li va dir que no sentía res per mi.
Al cap d´uns dos o tres messos vam estar de lio i tambè vam durar poquissím. Uns 3 mesos desprès hem va començar a parlar poc a poc i es va anant apropant a mi fins que va com ``tontejar´´ amb mi, i desprès una altra vegada va passar de mi.
Jo ja li vaig dir desprès de que deixessím d´estar de lío tot el que hem pasaba i va ser molt borde amb mi.
L´he intentat ovlidar tot aquest temps, i sempre que sembla que estic avançant apareix, estic molt enamorada i ho paso molt malament. No entenc perque fa totes aquestes coses, si es perque vol jugar amb mi o.. No ho sé... Tothom el veu com una bona persona que sempre que pot ajuda a la gent quan esta malament per això no m´entra al cap perquè fa tot això.
Que puc fer? Perquè si li torno a sacar el tema i dir-li una altra vegada el que hem pasa pensara que soc un pesada i potser la cagui mes encara..
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/03/2017 17:43

Hola <3,


Sembla que aquest noi no té gaire clars els seus sentiments, així que potser hauràs de decidir si vols estar esperant que ell s'aclari o bé prefereixes començar a passar pàgina. 

Segurament és molt bona persona i es preocupa pels altres, però a tu no t'està tractant bé, no és honest i t'està fent passar mals moments perquè no et diu clarament què vol i què sent. Així que potser hauràs de buscar on és la teva dignitat i deixar d'anar-li al darrera, no creus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: