Logotip de Adolescents.cat
Takinonim
Takinonim
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 23/02/17 11:11
Fartes de les mentides i l'interés
Hola,
som un grup d’amigues i necessitem que ens ajudeu. Estem fartes d’una altre “amiga” la qual no ens para de mentir. Creiem que és una mentidera compulsiva. Sempre l’hem estat ajudant en tot el que hem pogut (problemes d’alimentació, familiars…) i ella mai ens ha donat res a canvi. Creiem que només ha estat amb nosaltres per interès, ja que, des de que l’hem deixat de fer favors i ajudar ens ha deixat de parlar. L’objectiu de tot això no és tornar a ser amiga seva, perquè no ens interessa, amb amigues així qui vol enemics, sinó, parlar amb ella perquè sàpiga tot el que pensem. Però no sabem com fer-ho perquè sempre ens està evitant i s’ho pren tot molt malament. Hem intentat parlar amb ella, a l’hora del pati, sempre li diem que vingui per parlar però ens ignora o posa excuses barates.

Com podríem parlar amb ella per dir-li tot el que pensem sense que s’ho prengui molt malament?

PD: És una persona molt sensible, l’hem de tractar com una princesa.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/03/2017 22:29

Hola Takinonim, 


De veritat és necessari que parleu amb ella per dir-li tot això? Ella ja ha entès que no voleu ser amigues seves i ja ha posat distància. Potser seria millor que esperessiu un temps per parlar amb ella i explicar-li els motius. Què us sembla?

Penseu que si totes voleu parlar amb ella, potser ho sent com un atac i s'ho agafa més malament, no creieu?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: