Logotip de Adolescents.cat
Al
Al
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 22/02/17 20:28
ELL.
Fa ja uns mesos ho vaig deixar amb el meu ex. El motiu per el qual ho vam dixar vaig ser jo. No estaba preparada per una relaciò i em vaig fer la dura amb ell. Se que li vaig fer mal i cada dia que pasa hem sento fatal. Un temps despres de deixar-ho em vaig arrepentir molt, em vaig posar a pensar. Ell m'estimava de veritat i jo a ell i per culpa de la meva inexperiencia i inmaduresa vaig perdre a l'unica persona que vui a la meva vida, al noi que cada dia em treia un somriure. Vaig perdre l'unica persona que de veritat m'importaba. I ara, no se que fer. Estic enamorada d'ell. Cada dia penso en les ganes que tinc de trobarmel per carre cada cop que surto de casa per tal de veurel. Ara mateix estic estancada. No se que fer. Ell esta de lio amb una altre noia. Seguim parlan i ell em segueix enviant l'emoticono aquest del monu, com quan sortiem. (Era el nostre emoticono preferit jajaj) Enfi. L'estimo i no se que fer pero no el vui perdre. L'unica cosa que desitjo és que sigui feliç, amb mi o sense mi.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/03/2017 22:26

Hola bonica, 


Encara que no t'ho sembli, segurament vas prendre la decisió que et demanava el teu cap i el teu cos. Això pot fer que ara vegis totes les qualitats i no et centris en el que anava malament a la relació. 

Assegura't dels teus propis sentiments. Realment vols una relació? Què t'aportava aquest noi? Què et feia sentir?

Quan sàpigues què és el que vols, potser serà moment de parlar amb ell i explicar-li la teva situació. Sigues sincera amb ell i respecta la seva decisió. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: