Logotip de Adolescents.cat
Yaoilover
Yaoilover
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 22/02/17 19:15
Ex"-amiges
Tinc una amiga" a la escola, la veritat es que abans ens portavem molt be, pero m'he cansat de ella, i no se com fer per que sense que jo li digui res ella s'anadoni de que ja no vull ser amiga seva, porto una setmana sent molt borde amb ella i passant tambe molt de ella pero encara no capta la indirecta i vull que es doni conta ella sola de que no vull ser amiga seva, perque si s'ho dic jo estara molt de temps donantme la lata i paso de aixo, nomes vull que em deixi enpau i que s'oblidi de la meva existencia en la seva vida.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/03/2017 12:47

Hola Yaoilover,


El que demanes és una mica complicat. Bàsicament perquè si tu ets la persona que vol acabar amb aquesta relació d'amistat, hauràs de prendre la iniciativa. Potser no es tracta de deixar-vos de parlar, però si de proposar-li quedar amb altres amigues i fer altres coses sense fer-les juntes. Sé que és difícil, però has d'afrontar la situació i donar la cara. 

Mostra't una mica més distant (sense arribar al punt de ser borde) i, quan estiguis més o menys preparada, parla amb ella i dóna-li una explicació perquè se la mereix, no creus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: